20 oktober 2013

Såhär får du ditt tangentbord att låta lika irriterande som mitt

SHIT, vilket irriterande ljud som kommer från min mellanslagstangent. Ni vet, har man en tvååring hemma, så spelar det ingen roll hur högt upp man lägger sakerna, hur väl man tycker att man gömt undan dem eller hur pedagogisk man än tycker att man förklarat att "den här är mammas. TITTA hjärtat! Här har du diiiiiiin alldeles EEEGEEEEN!". ÄNDOCK är ungen där. & FÖRSTÖR. Därav detta irriterande ljud.

För att få ditt tangentbord att låta lika irriterande som mitt, så gör du såhär...

Ta 2 ostbågar. Tugga de ordentligt. Luta dig över laptopen & dregla lite. Se till att du lutar dig så att ostbågedreglet letar sig in UNDER tangenterna.

Ta sedan en halv klunk multivitamin juice i din mun & repetera föregående procedur. Luta & dregla.

Vänta sedan ivrigt tills någon häller upp en kopp kaffe med lite mjölk. Vänta lite till, tills koppen är halvfull. Råka då spilla ut den över tangentbordet.

Efter dessa tre steg är det mycket möjligt att tangentbordet börjar låta som mitt. Men för att vara på den säkra sidan så kan du se till att suga lite på en godisklubba & lägga den på tangentbordet också. Se till att den är rätt så jävla plaskblöt innan du gör det, så att det droppar om den. Voila!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar